Stadsarchief weer geopend op afspraak

De verbouwing is bij ons dan wel klaar maar in de rest van de Chassékazerne wordt nog steeds hard gewerkt. Vanwege de onvoorspelbaarheid van de werkzaamheden is onze studiezaal helaas weer alleen op afspraak geopend.

Dit zijn de openingstijden op afspraak:

Dinsdag: 10.00-16.00
Donderdag: 10.00-16.00
Zaterdag: 10.00-14.00
 (elke derde zaterdag van de maand)

Kan je op genoemde tijdstippen niet, laat het ons dan weten. Wij kijken dan of we op een van de overige dagen iets met je kunnen afspreken.


Een afspraak maak je door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze studiezaalmedewerkers plannen je dan in. Graag tot ziens!

Voor bouwvergunningen: doe een aanvraag via het formulier

We zijn al enige tijd bezig met het digitaliseren van de bouwdossiers en zijn nu op het punt gekomen dat ze allemaal de deur uit zijn! Het bereiken van deze mijlpaal betekent dat inzage van de papieren bouwdossiers niet meer mogelijk is. Daar staat tegenover dat je niet meer langs hoeft te komen en dat je de scans binnen 5 werkdagen gewoon thuis gestuurd krijgt.

Bekijk hier of we jouw bouwdossier in de collectie hebben. Je aanvraag doe je via dit formulier

Heb je hierover vragen, stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres

Stadsarchief Breda
Parade 10 
4811 DZ BREDA

Postadres:
Postbus 90156
4800 RH Breda

Contactgegevens

Telefoon: 076-529 44 20
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.