Stadsarchief gesloten wegens verbouwing

De verbouwing van de Chassékazerne is in volle gang. Er wordt gesloopt, gebroken en gelukkig ook gebouwd. Gedurende de verbouwing is Stadsarchief Breda voor zowel publiek als medewerkers gesloten. In die periode kunnen de collecties in het depot niet worden geraadpleegd. Ondanks dat we benieuwd zijn naar onze nieuwe werkplek vinden we dat natuurlijk erg jammer! De verwachting is dat we in januari 2022 er weer terecht kunnen en dan ook weer publiek kunnen ontvangen op de studiezaal.  Zodra de exacte datum van heropening bekend is, laten we jullie meteen weten dat er weer afspraken kunnen worden ingepland.

Natuurlijk blijven we tijdens de sluiting via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch bereikbaar en proberen we je zo goed mogelijk digitaal te helpen. Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op de website? Laat het ons weten! 

Voor bouwvergunningen: doe een aanvraag via het formulier

We zijn al enige tijd bezig met het digitaliseren van de bouwdossiers en zijn nu op het punt gekomen dat ze allemaal de deur uit zijn! Het bereiken van deze mijlpaal betekent dat inzage van de papieren bouwdossiers niet meer mogelijk is. Daar staat tegenover dat je niet meer langs hoeft te komen en dat je de scans binnen 5 werkdagen gewoon thuis gestuurd krijgt.

Bekijk hier of we jouw bouwdossier in de collectie hebben. Je aanvraag doe je via dit formulier

Heb je hierover vragen, stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gesloten

In 2022 is Stadsarchief Breda op de volgende (feest)dagen gesloten:

28 februari (Carnaval)
18 april (Tweede paasdag)
27 april (Koningsdag)
5 mei en 6 mei (Bevrijdingsdag)
26 mei en 27 mei (Hemelvaart)
6 juni (Tweede pinksterdag)
26 december (Tweede kerstdag)

Adres

Stadsarchief Breda
Parade 10 
4811 DZ BREDA

Postadres:
Postbus 90156
4800 RH Breda

Contactgegevens

Telefoon: 076-529 44 20
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.