Studiezaal voor onbepaalde tijd gesloten 

Door de huidige ontwikkeling van het coronavirus is de studiezaal van het stadsarchief vanaf vrijdag 9 oktober voor publiek gesloten. Dat betekent dat er voor onbepaalde tijd geen afspraken meer worden ingepland. Pas wanneer het coronadashboard van de overheid de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus niet langer als zeer ernstig omschrijft, kunnen wij in sommige gevallen weer op afspraak beperkt bezoek toestaan.  
Natuurlijk doen we er alles aan jullie zo goed mogelijk van dienst te blijven. Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op de website? Laat het ons weten en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor bouwvergunningen: doe een aanvraag via het formulier

We zijn al enige tijd bezig met het digitaliseren van de bouwdossiers en zijn nu op het punt gekomen dat ze allemaal de deur uit zijn! Het bereiken van deze mijlpaal betekent dat inzage van de papieren bouwdossiers niet meer mogelijk is. Daar staat tegenover dat je niet meer langs hoeft te komen en dat je de scans binnen 5 werkdagen gewoon thuis gestuurd krijgt.

Bekijk hier of we jouw bouwdossier in de collectie hebben. Je aanvraag doe je via dit formulier

Heb je hierover vragen, stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gesloten

In 2021 is Stadsarchief Breda op 27 april (Koningsdag) en 21 mei (Hemelvaartsdag) gesloten.

Adres

Stadsarchief Breda
Parade 10 
4811 DZ BREDA

Postadres:
Postbus 90156
4800 RH Breda

Contactgegevens

Telefoon: 076-529 44 20
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.