Beelden downloaden? Voor het gebruik van alle beelden van Stadsarchief Breda is bronvermelding1) 2) verplicht (zie de informatie bij elk afzonderlijk beeld).

Particulier

Voor particulier gebruik zijn beelden van Stadsarchief Breda te downloaden in de hoogst beschikbare resolutie.

Publicatie

Voor elk ander gebruik (publicatie in drukwerk, op websites, bij exposities, etc.) dien je vooraf akkoord te gaan met de voorwaarden voor het beeldgebruik. Stuur een volledig ingevuld aanvraagformulier naar Stadsarchief Breda, waarna je het beeld mag downloaden met uitzondering van:

Van Gurp, Van Gils, Bekken, Breukink & Janssens

Neem voor bestelling van beelden van Johan van Gurp, erven B. van Gils, Jörgen Janssens, Marcel Bekken en Wim Breukink contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1) Standaard bronvermelding: Foto <auteursnaam>, collectie Stadsarchief Breda, id-nummer <identificatienummer>. Bijvoorbeeld: Foto L.P. le Grand, collectie Stadsarchief Breda, id-nummer 19670284. 
2) Downloaden van afbeeldingen waarvan de rechten niet bekend zijn (of niet in bezit zijn van Stadsarchief Breda) is niet mogelijk.