De verbouwing van de Chassékazerne is in volle gang. Er wordt gesloopt, gebroken en gelukkig ook gebouwd. Gedurende de verbouwing is Stadsarchief Breda voor zowel publiek als medewerkers gesloten. In die periode kunnen de collecties in het depot niet worden geraadpleegd. Ondanks dat we benieuwd zijn naar onze nieuwe werkplek vinden we dat natuurlijk erg jammer! De verwachting is dat we in de loop van november er weer terecht kunnen en dan ook weer publiek kunnen ontvangen op de studiezaal. Zodra de exacte datum van heropening bekend is, laten we jullie meteen weten dat er weer afspraken kunnen worden ingepland.

Natuurlijk blijven we tijdens de sluiting via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch bereikbaar en proberen we je zo goed mogelijk digitaal te helpen. Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op de website? Laat het ons weten! 
 
Spreek je ons liever in persoon? Wij jullie ook! Daarom gaan we tijdens de sluiting proberen op gezette tijden en op verschillende locaties in de stad aanwezig te zijn. De komende data en locaties staan al vast: 
 
Nieuwe Veste: iedere dinsdag van 10:00 tot 14:00 in de periode van 28 september tot en met 9 november 
 
Princenhaags Museum: woensdag 29 september van 10:00 – 12:00 en woensdag 13 oktober van 10:00 – 12:00 
 
Brack: donderdag 7 oktober van 13:00 – 17:00 en donderdag 14 oktober van 13:00-17:00 
Om Brack te bezoeken is een coronatoegangsbewijs nodig.